We helpen mensen

met het delen

van hun laatste wensen.

Wie we zijn

Myend is geen traditioneel bedrijf. We zijn ook niet van plan dit ooit te worden. We vinden eerlijkheid, creativiteit en innovatie belangrijk. Dit moet leiden tot een vernieuwde manieren waarop mensen wereldwijd, informatie delen nadat zij er zelf niet meer zijn.

 

We hebben Myend opgericht omdat ook wij werden geconfronteerd met het verlies van dierbare familieleden en het onverwachte overlijden van vrienden. Als nabestaande weten wij nu hoe lastig het is om zaken zelf goed geregeld te hebben, voor als je er plotseling niet meer bent.

Wij zijn ervan overtuigd dat Myend wereldwijd mensen kan helpen bij tal van praktische zaken voor familie en vrienden. Een persoonlijke berichten, het (digitaal) nalatenschap en toegang tot belangrijke informatie of diensten.

De gebruikers van Myend en hun individuele privacy staan centraal. Dit is verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Onze doelstelling is om een dienst te ontwikkelen die zich altijd aanpast aan de persoonlijke situatie van mensen. Een digitale kluis, die alleen toegankelijk is voor de gebruiker zelf.

Om dit doel te behalen doen we dingen vanuit een overtuiging. Daar waar hulp nodig staan wij klaar met professioneel advies. Met een positieve insteek, zonder dat hier altijd een financieel gewin bij te behalen is.

Een duidelijk voorbeeld hiervan is Myend Basic. Wij willen dit wereldwijd gratis beschikbaar maken. Iedereen kan hierdoor een laatste bericht achterlaten aan familie of vrienden.

Myend heeft voldoende financiële middelen om haar diensten te ontwikkelen en uit te rollen. Daarnaast zijn er directe inkomsten die het mogelijk maken om flexibel en doelgericht de lange termijn doelstellingen te behalen. Wij zijn trots op hetgeen wij ontwikkelen en hopen in de toekomst een nog betere dienstverlening te bieden.

Myend gebruikers hebben vertrouwen in onze diensten, die hun helpen bij persoonlijke en belangrijke beslissingen. Het achterlaten van laatste berichten, delen met familie en vrienden en het beheer van vertrouwelijke informatie. Wij maken onze diensten zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk. Wij doen er alles aan om het vertrouwen hierin te kunnen blijven garanderen.

Myend is gebaseerd op

Waarden

We behandelen mensen met respect en waardigheid.

Menselijk

We luisteren en begrijpen de perspectieven van anderen.

Uitdagend

We gaan ​​uitdagingen aan en lopen vooruit.

Innovatie

We delen en vieren nieuwe ideeën.

Focus op de gebruiker en al het andere volgt, het is het beste om één ding heel, heel goed te doen.

Klinkt als iets waar jij in gelooft?

Waarom

60% van de mensen heeft geen testament

Mensen vinden het moeilijk om de eerste stap te zetten in het creëren van een (juridisch) bindende testament. Sommigen vinden het duur, niet actueel of stellen het gewoon uit tot een moment in de toekomst.

Tegenwoordig zijn onze familie en vrienden wereldwijd verbonden, hebben we meer rijkdom om te delen en velen van ons hebben een digitaal / sociaal nalatenschap. Vandaag de dag is een statisch document lang niet altijd toereikend.

Doelstelling

Een online testament voor iedereen

Myend’s missie is om je persoonlijke testament opnieuw te definiëren, universeel toegankelijk en deelbaar te maken, in begrijpelijke woorden. Myend helpt mensen om moeilijke beslissingen te nemen op een simplistische nieuwe manier.

We willen toekomstige erfenisproblemen oplossen en een nieuwe standaard worden in het delen van een nalatenschap over de hele wereld.

Oplossing

Je eigen Myend – Just in Case

Het maken van een (juridisch) bindende testament is nog nooit zo eenvoudig geweest, met kleine stappen wordt Myend van jouw. Natuurlijk is het super veilig en helpen we je onderweg. Dit account is strikt persoonlijk en alleen jij bepaalt wie wat ziet.

Met eenvoudig te gebruiken tools definieer je een levende of laatste wilsbeschikking en deel je wat je zou achterlaten. Het is betaalbaar en deelbaar en misschien verrassend geruststellend.

myend-512x512

Aan de slag met Myend