Met Myend heb je de volledige controle over wat je deelt, op het moment dat je er niet meer bent.

Verzekeringen en bankzaken

Vaak de zaken die nabestaanden zoeken direct nadat je er niet meer bent. Maak een lijst aan van polisnummers en bankrekeningnummers, zodat zij weten welke organisaties ze moeten bellen.

Wachtwoorden

Wat moet er gebeuren met je school-, werk- en privé accounts? Door ze automatisch te delen met één (of enkele) vertrouwenspersoon, kan die persoon inloggen en account opheffen.

Abonnementen en lidmaatschappen

Geef nabestaanden een makkelijke lijst met wat je allemaal hebt lopen. Myend helpt je op weg met een checklist.

Eenvoudig, veiling en 100% controle

Jij hebt ten alle tijden de controle over Myend. Zo bepaal jij alleen met wie je informatie deelt en op welk moment.
Het beheer en het aanpassen van je wensen kan op elk gewenst moment zonder dure notaris.

Foto’s, muziek en video’s

Deel (links naar) foto’s, muziek en video’s waar jij zo van houdt. Deze lijst helpt tevens nabestaanden rondom je afscheidsceremonie.

Spullen en huisdieren

Wat je wilt delen met speciale personen wil je soms pas bekend maken nadat je er niet meer bent. Dankzij de lijst die je maakt, breng je de vertrouwenspersonen op de hoogte hoe je het wilde hebben.

Speciale boodschappen voor speciale mensen

Wat zou je die ene persoon nog willen meegeven? Of allemaal in één keer? Typ alle berichten en pas zo vaak aan als je wilt. Deze bijzondere berichten worden pas vrijgegeven nadat je er niet meer bent.

De dingen die we het meest uitstellen;
eenvoudig, in kleine stappen

Jij hebt ten alle tijden de controle over Myend. Zo bepaal jij alleen met wie je informatie deelt en op welk moment.
Het beheer en het aanpassen van je wensen kan op elk gewenst moment zonder dure notaris.

Geld of schulden

Het bestaand van geld of juist schulden is misschien iets dat je wilt meegeven, zodat je vrienden en familie niet later voor verassingen komen te staan. Of dat geld ‘verloren’ gaat omdat niemand het bestaan er van weet.

Crypto-keys en geheime bankrekeningen

Deel op een veilig manier financiele informatie die je niet eerder uitgebreid had gedeeld. En voorkom dat bedragen verloren gaan omdat niemand op de hoogte is,

Duur bezit

Waardevolle kunst en sieraden kunnen ergens zijn waar niet iedereen van afweet. Of weet wat daar wat jou betreft mee moet gebeuren nadat jij er niet meer bent. Leg vast wat je wilt en voorkom dat zaken verloren gaan.

Woning

Wat moet er gebeuren met een huis, appartement, bungalow of caravan? Myend helpt je op weg vanuit de wet en regelgeving.

Voogdij

Leg vast wat er moet gebeuren met minderjarige kinderen of kinderen waarvoor intensieve zorg voor nodig is. Laat weten hoe je het wilt hebben. Myend helpt je op weg vast te leggen wat je zou willen binnen de wet en regelgeving.

myend-512x512

Aan de slag met Myend